Jun 11, 2014

simple review laman grill

Assalamualaikum..so dah banyak berjalan2 dan makan2 tapi tak pernah buat review pasal makan atau jalan-jalan, so ni nak buat la ni sebab dapat makan sedap kat Laman Grill kepunyaan Chef Zubir, ala yang jadi juri kat Masterchef tu..ada 3 cawangan Laman Grill ni sebenarnye jadi sesape yang kat Wangsa Maju boleh terus ke sana then kat Shah Alam dan yang aku pergi ni kat Kajang senang sangat nak cari gune waze je ke Taman Putra Kajang sebelah highway Kajang Silk...

Dihadapan restoren 

dalam restoren..ekslusif dengan lagu yang romantik heheh

Macam-macam menu kat sana To Start boleh pilih dari sup hingga ke salad..sedapnye tak boleh nak kata lah hahaha... Ada italian, Main fare dari laut ke darat, darat ke laut..combo pilihan...from the lava stone untuk peminat stik dagingnye yang lembut dan desert sedap dan cantik persembahannya..tapi aku tak makan semua lah aku hanya try new version chicken chop dia..

Chicken chop alaf baru hahah.. .. yang hat blah kanan tu ada depa tuk pie,sebelah cik pai tu ayam lah kan..sebalah dia perghh sayur tu,aku ni bukan peminat sayur- sayuran tapi makan sedap kena dengan tekak hahah..ujung sekali yang berjari runcing tu macam drumstik...rm 26.90
Strawberry Milk Shake.. rm 9.50 ke brape ekk tak ingat..sodap gaklah kopi2 takdo

Yang ni pilihan dari the lava stone tenderlion stik rm 42.90 kot..daging lembut dan segar..sos black pepper sedap sangat Salad tu jangan cita lah salad terbaik hahaha..beria benor aku ni

So total semua rm99 termasuk servis rm 9..tambah sos black pepper rm2 heheh so nak menjamu mata boleh ke

so nanti bulan ramadhan nak berbuka puasa tu boleh request ke sana dengan family atau yang tercinta.. 
ok sehingga bertemu lagi luv yaa.. aino


Jun 4, 2014

My favorite scene in x men future past

Jim Croce - Time in a Bottle (MV for Quicksilver): http://youtu.be/nTvkArcVYFA