Sep 19, 2012

HIJABER

YAY!!!  rumah 10 ada barang baru.. baby baru... nak tahu ape? taaaadaaaa... baju-baju kiut handmade untuk hijabnista dan fashionista di luar sana

MINT, PINK, CORAL TOPS


Mint, Pink, Coral Tops. Kain Polyester lembut dan ringan, sesuai di gandingkan bersama seluar dan kain, jenis kain ini jarang sesuai dipakai bersama inner untuk dalam atau jaket,cardigan dan blazer untuk lebih trendy boleh di pakai bersama belt halus 

MINT TOPS

Mint tops. Harga- RM 40. Bahu- 40cm labuh- 73cm (free size). Fabric- Polyester

PINK TOPS
 haa...kan korang boleh padankan bersama jaket atau cardigan.. sweetkan <3 p="p">
Pink Tops. Harga- RM 40. Free size. Bahu- 40cm labuh- 100cm. Kain- Polyester. Juga terdapat dalam warna coral(pink oren)

VELVET TOPS

Tops ni sangat padan dan sesuai jika dikenakan dengan jaket atau blazer... untuk lebih trendy padankan bersama skinny jeans..woww.. untuk bertudung jangan lupa pakai inner sebagai baju dalam ok, sebab ia jarang tapi stailkan.. asal menutup dan terlindung.


Velvet tops.(Tanpa lengan) Harga- rm 40. Fits for S&M. Dada- 33' labuh depan- 74cm labuh belakang- 120cm bahu- 40cm. Fabric- polyester..


TURQUOISE DRESS


Turquoise dress. Harga- RM 44. Fit for S&M. Bahu- 40cm dada- 33" labuh depan- 57cm labuh belakang- 109cm pinggang- 32". Kain- atas-lycra(Stretchable) bawah-Polyester


POLKA CREAM DRESS
Polka Cream Dress. Kain Polyester lembut, jarang dan ringan. Bagi si cantik yang bertudung boleh la menggenakan inner sebagai baju dibahagian dalam yer.. Dan dipadankan bersama-sama seluar atau kain juga boleh, nak pegi mane dengan dress ni? Haa dinner pon ok tau.. 

Polka cream dress. Rm45. Fit for S&M. Dada- 33' labuh- 86cm lengan- 26cm pinggang- 32'. Fabric: polyester. Dress ini telah di pakai bersama skinny jeans, inner hitam, belt

ZEBRA DRESS


Zebra dress. Harga- RM 44. Free size. Bahu- 34cm labuh depan- 54cm labuh belakang- 105cm dada- 33"(Stretchable) Kain- atas- lycra(Stretchable ) bawah polyester

okay untuk pengetahuan korang semua... jika berminat sila la email terus ke email saya ceng2117@gmail.com berikan nama, nombor fon, email, nama baju(cth: zebra dress), kuantiti, harga, alamat. Selepas itu saya akan memberitahu detail bayaran dan bila pos... setiap kos penghantaran di cas sebanyak RM 6, jika ada lebih kami akan masukkan didalam parcel, Pasti anda benar2 berminat dan cepat sebab ke semua baju ni adalah terhad ok... ;) jadi cepat order.... thank you.. <3 p="p">



Jul 13, 2012

broga

keindahan bukit broga..

bukit broga atau dikenali dengan nama bukit lalang yang terletak di Semenyih, mempunyai keistimewaan yang tersendiri buat sesiapa yang pernah mendakinye, itupun selepas angkasawan negara kita bergambar kawin kat sana..aku pon salah sorang yang exited nak pegi nah buktinye...heheheheh..


perghh~ subhanallah cantik ciptaan Allah

diaorg la yg menjadi cita-cita aku realiti utk daki bukit ni

haa~ kat sini la tempat sheikh muszaphar bgamba wedding tu..




Jul 9, 2012

Katy Perry Part Of Me 3D Official Trailer [HD]: Katy Perry Concert Movie...



new movie katy perry yey.................

cuai

assalamu'alaikum~ afternoon all...




hari ni nak cerita pasal cuai, pernah dengar lagu cuai dari butterfinger(band indie Malaysia) gitarisnye sekarang buat lak kumpulan monoloque sila baca bait2 lirik ni


Secara serta merta terumbang ambing
Tiba-tiba kacau bilau
Nyawaku melayang di bawah gerhana cahaya lampu neon
Fikiran mengamuk hati berkecamuk
Terpekik terlolong
Langkah kau amat licik hinggaku terpedaya
Batinku dipukau oleh sihir di bibirmu
Guna sebelum ia kembali guna
Sebelum tarikh luputnya
Egoku terhina tercicir di pinggir
Laluku tergelincir
Salahkah ku merasa serba salah? Ya?
Salahkah ku bermasalah?
Otak kau memang cerdik
Sungguh terperinci
Batinku dipukau oleh sihir di bibirmu
Untuk seketika kuhilang kawalan diri
Untuk seketika kawalan diri
Untuk seketika
Kuhilang
Untuk seketika kuhilang kawalan diri
Untuk seketika kawalan diri
Untuk seketika
Kuhilang
Untuk seketika kuhilang kawalan diri
Untuk seketika kawalan diri
Untuk seketika
Kuhilanggggggggg
hiiiiiilaaaaangggggg
aaaaaaaanghhhhhhhhhhhh
nak cerita masalah cuai ni,akan selalu terjadi kalau tak fokus dan bersungguh dalam melakukan sesuatu tapi macamana kalau memang tak sangka akan terjadi, misalnya kehilangan dokumen yang penting. situasinya dokumen perlu dihantar ke kaunter tetapi ianya telah hilang semasa diserahkan lagi, tetapi setelah 2minggu baru perasan, jadi siapa harus dipersalahkan. Orang yang menyiapkan dokumen? penghantar dokumen atau penyerah dokumen yang hanya tugasnya menyerahkan sahaja? tapi si penyerah dokumen telah dipertanggungjawapkan sungguh perit, tapi Allah mungkin merencanakan sesuatu. Semoga perkara ini cepat selesai...Amin....................

May 24, 2012

istanbul aku datang


wowww~ cite baru nak muncul mcm bes...so jom tgk trailer dulu


lakonan lisa surihani, beto kyusairi, tomok, aizat...lokasi kat Istanbul Turki.

Mar 13, 2012

d.i.y mask masquade

mula-mula sila lukis bentuk topeng yang diingini

kemudian sila potong bentuk topeng itu seperti yang telah dilukis dengan menggunakan pisau




selepas dipotong tiba la masa untuk menghias topeng dengan menggunakan renda,reben manik atau pon hiasan yang lain seperti rama-rama,bunga-bungaan..tada.......siap satu topeng untuk ke dinner atau masquede party....luv it..


Feb 22, 2012

bUNGa-Bunga CINta~~

Sayangilah diri ini  Belailah jiwa nan sepi Kelayuan...Dedaunan keguguran Dahan nan kerapuhan
Bunga2 cinta...layu dipusara...Hmmm...hmmm...

hari ni nak tunjuk gambaq bunga-bunga plok....


 ni orkid hhehe...tak bagi tau pon taukan








  haaaaa...cantik2 tak? gadis dan bunga tidak dapat dipisahkan..~Menuju dia ke kota Di tangannya penuh bunga Di hati penuh cinta
Berbagai macam bunga di bawa Untuk dijual di gerai mama...
matanya lirik2 selalu wajahnya manis2 ayu.... ^^v

kucing hitam

hye semua kita bersama dalam rancangan sayangi la kucing anda hahahaah....

 ini samseng kucing namenye
muke macam nak cakar orang je
 curi-curi amik gambar dia, marah...
 comel x saya yang berwarna itam ni?
 ni namanye main xcukup tanah