Jan 28, 2016

Wax Organic Removal Hair by Norah Beautyline


Assalamualaikum..Bismillillah..new started untuk 2016..aku juai wax buang bulu kau, xde jodoh nak jual tudung dan baju mahu pun beg diy heheh..xpe smoga ni lah permulaan rezeki cheq..

ok kenapa Wax by Norah Beautyline? sebabnye aku da baca lama dan follow lama da depa ni..teliti betul2 diaorang bes tambahan produk bes.

bagi aku lah, aku ni memang jenis berbulu hahah..ikut blah ayah kot, ikut mak aku xde sangat..kalau kening da tebal kau..aku ni mmg xpandai cukur kening dan xmo la cukur kening tak bolehkan..tapi..tapi da ko ni da kawen xkan la bulu kaki kau tu macam nak sama macam husband kau kan hahah..harus lah cari altenatif lain..nak cabut mampuih lengguh ketiak, nak cukur ooii xsampai 2 hari tumbuh balik lagi tebal dan lebat..aku penah pakai veet..da la busuk..hasil oklah tapi jadi mcm guna cukur je..kulit jadi kasar..cume x itam je kulit tu

so akhirnye de gak produk2 macamni yang murah kat Malaysia..so xyah la kau nk g spa..mahai2 tu..


bile kau da rase2 da berminat2 nak tau pasal wax ni..so aku akan bagi banyak barang sekali beli, xkan wax tu je sebotolkan..so ni haa..peratikan gambaq


korang akan dapat sebotol wax dalam 400g, 4 batang kayu untuk kau sapu pada kulit
 dan bulu..12 keping kain cotton untuk kau tekap pada kulit dan zap..tarik kain tu..kau melekat bulu2 tu..kain tu kau boleh guna balik..just rendam dalam air..maka terlerai lah wax dan bulu tidak berguna itew..dan juga de la sekeping cara penggunaan wax ni. sebotol boleh guna dalam 4 bulan, bergantung penggunaan korang lah..guna cair2 pon boleh cuma masukkan wax dalam mikrowave atau boil dalam air mahu pon kau masak air panas pastu rendam..agak2 da cair da boleh guna


cair dan likat x?


ni hasil dari pengguna wax Norah



simplekan..sekarang Norah tengah buat contest so spe2 nak join dialu2kan just hashtag #TravelWithNorah dapat iphone 6s taw..de lagi 28 hari lagi..jangan lupe follow @OrganicHairRemoval dulu k


jadi stok makcik da sampai ni..kalau nk den pos buleh postage RM5 jo..tapi sebotol wax RM 35 jerr..kot2 de waris den buleh la COD area somban,nilai buleh xdo hal

jangan lupo follow instagram den yo @aino.sym

semoga de update yang terbaru untuk norah wax jmp lagi..mmuuahh..lebiu












No comments:

Post a Comment