Jan 7, 2016

Welcome 2016

Assalamualaikum

Hampir setahun gak la tak jenguk blog ni, hmm tahun ni azam baru selepas azam-azam semua tercapai..hahah...hai tetapkan semangat..alhamdulillah..2014 tunang..2015 nikah..walaupon untuk mendirikan masjid dizaman moden ni bukan la semudah gadis-gadis pinggitan zaman dahulu kala..aku tak tau la pe kesusahan diaorangkan yang aku rasa zaman aku je walaupon umur da 3 series..haa..da 34 tahun ooii..2015 patut la orang pakat nikah sebelum GST, aku ni agak bodoh2 alang hahah walaupon..tak mengapa la itu semua dugaan masing2 kan..ko tak dapat ini, ko dapat yang lain..tidak lah Allah itu kejam..kerana mungkin perkara yang benar-benar kau nak mungkin bukan lah terbaik untuk kau..DIA Maha Mengetahui..wah..tibe2 ustazah..bukan saling mengingati tu je yang aku sematkan kat hati ni kalau give up.

di akhir story..da akhir da pepanjang sangat kang ngantok nak bace..segala tindakan adalah cerminan kejayaan kite..malas kite..malas la perkara baik nak datang..bercakap buruk..yang buruk-buruk la bergolek-golek hadir..thank you for today and its not bye but its a begining for the new chapter..,may force be aweken..hahah..starwars sangatkan..xoxo lebiu

No comments:

Post a Comment