Jul 10, 2014

Bridal make up class by fyna

Assalamualaikum...hye semua..



Ahad lepas 6hb 7 2014, aku ade attend kelas make up perantin yang telah diajar oleh fyna ala MUA fames tu.... www.fynahere.com tu page fyna, aku mmg teringin nak cik fyna yang cantik ni make up kn untuk majlis kawen aku nanti,fuh2 harap2 dapatlah ye fyna ye..hahha macam fyna tu bace blog suam2 aku ni..

Kelas start pukul 9 pagi aku yang datang dari nilai ni,gigih nak dapat ilmu datang pas sahur katenye eh xla...oklah dlm sejam smpai lah,nek highway dokek je..hahah..pastu tunggu2 student yg lain2 kira2 kul 10 jgk start,mule2 fyna demo make up yg kami2 ni nganga2 tgk fyna ajaq

pastu turn kitaorang plak menconteng muke model,aku xdpat bwk model nasib fyna sediakan,tq make up pon fyna sediakn bes sgt klu de smua tu msti hari2 aku make up hahah

fyna ni memang pandai ajar, aku ni tak pernah make up kan orang, make up sendiri pon ketaq2 lagi..tapi hasilnye oklah kate orang2 yang aku tunjukkan hasilnye kalau fyna dia suh
Studi lg part kening dgn mata..

Tenkiu model,fyna dan student2 yang lain kne byk praktis


No comments:

Post a Comment