Jul 13, 2014

DIY Mask Yogurt Aloe Vera

Hye...salam ramadhan yang ke 15 ramadhan...sepanjang bulan puasa ni bukan saja, kita lesu kerana panas dan kurang pengambilan air tetapi kulit wajah kita pon terjejas, jadi untuk itu aku ade cara yang terbaik slain minum byk air dan gune mask yg dijual dikedai2 kadang mahal, dan dapat satu tidak boleh dipakai berulang2 dengan gunekan modal yang rendah beli yogurt kat mna2 kedai yang menjual dan satu lagi kalau umah korang ade daun lidah buaya atau aloe vera tapi kalau takde boleh beli jel atau pon beli aloe vera kat pasaraya..kat sini aku de letak cara2 yg sgt2 simple,mudah dan cepat nak2 kalau ade yg sunburn haa aloe vera ni agent yg cepat utk memulihkannye..hahah agent tu...dan melicinkan kulit, yogurt ni pulak dia cepat mencerahkan wajah...so dapat pakai mask ni 4hari berturut2 wow..pasti wajah korang nak raya ni menawan pastu kalau nak make up msti cantik je bedak tu terletak heheh...
Selamat mencube si cantik manis...

No comments:

Post a Comment